God Jul & Gott Nytt År!

Nu är det dags för oss att gå på jullov efter ett otroligt spännande år då vi haft förmånen att få jobba med roliga uppdrag och härliga kunder. Vi har också startat en podd, skrivit en bok (!) och bytt namn – LannebergBexelius har under hösten blivit InnerBrand. Ett nygammalt namn (Pia har använt det förut), som vi tycker speglar vår verksamhet bättre – vi inspirerar och stärker företag och människor att bli den bästa versionen av sig själva. Och det arbetet börjar som bekant inifrån!

Vår julgåva i år går till Majblomman – en otroligt viktig organisation som kämpar för att utrota barnfattigdomen i Sverige, ett ämne som känns högaktuellt så här i jultider.

Vi vill med detta önska alla våra kunder, samarbetspartners och vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Hälsningar från Pia, Kristina och Johanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *