Snart dags för Årets VD!

Nu börjar eventet Årets VD 2019 att närma sig – den 6 november är det dags att för åttonde året i rad utse Årets VD i fyra kategorier!

Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och därmed påverka i riktning mot ett mer värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv. InnerBrand är med som stolta samarbetspartners till Årets VD – eftersom vi vill vara med och påskynda utvecklingen mot mer mänskliga och hållbara företag. Och det, menar vi, måste börja på toppen. Att uppmärksamma och lyfta fram chefer som visar vägen är därför oerhört viktigt. Vi behöver fler tydliga, synliga och mänskliga chefer! Visionärer som kan peka ut riktningen, som skapar trygghet och mening och som får med sig medarbetarna på den resa man måste göra framåt.

Att lyfta blicken och tjäna ett högre syfte har blivit allt viktigare, av flera anledningar; allt fler talanger väljer att söka sig till företag som vill göra skillnad, på riktigt, men även kunder och konsumenter kräver att företag tar ett samhällsansvar och många väljer aktivt att bara göra affärer med företag som faktiskt gör det.

Som vd har man en fantastisk möjlighet att på olika sätt bidra till en bättre värld, att visa att det går att göra gott och tjäna pengar på en och samma gång. Och sedan det uppenbara, om vi vill åstadkomma förändring måste vi hjälpas åt.

Temat för eftermiddagen och kvällen är ”Walk the talk – dags att agera nu för en hållbar framtid”. Det har länge pratats hållbarhet inom svenskt näringsliv. Nu är det dags att agera. Vad kan en vd och ledare göra för att gå från ord till handling och säkra en bra framtid både för företaget och samhället?

Kvällens moderator är Frida Boisen, på scenen bland annat Anna Ryott, Styrelseordförande i Summa Equity, Lauri Rosendahl, vd Nasdaq Stockholm, Karin Bodin, Polarbröd och Eva Karlsson, Houdini Sportswear.

Här köper du din biljett! Hoppas att vi ses där!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *